Haar Botox behandeling, wat is het?

Fillers voor uw haar – hyaluronzuur – collageen – keratine – Argan olie

Tijdens deze salonbehandeling wordt uw haar behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk. De behandeling geeft direct resultaat en is bovendien lang houdbaar.

Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil, wordt het haar opgevuld. Deze ingrediënten werken als natuurlijke bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volume-boost.

De 4 bouwstoffen voor uw haar

Hyaluronzuur;

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt. Dit molecuul is een glycosamine, en bestaat voornamelijk uit suikers. Het heeft sterke hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan water tot zich binden, en houdt zo vocht vast in zowel de huid als in het haar. Het zorgt ervoor dat vocht vast gehouden wordt door de natuurlijke vocht barrière te herstellen.

Natuurlijk Collageen;

Natuurlijk collageen is ook een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijk collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarschubben weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

Keratine;

Vloeibare keratine is een hydraterende- en fylogenetische stof en zorgt voor herstel van haarschubben en de cuticula.

Argan-Olie;

Argan olie bevat sterke antioxidanten en heeft daardoor een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevordert het de micro-circulatie waardoor het haargroei stimuleert. De verzorgende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen ervoor dat deze bijzondere Marokkaanse olie al eeuwenlang wordt toegepast om huid en haar te verzorgen en te herstellen.

Deze belangrijkste 4 bouwstoffen vormen de basis van de haar botox treatment. Deze ‘bouwstoffen’ worden vloeibaar gemaakt door middel van thermolyse. Hierdoor kunnen deze tot diep in de cortex binnendringen om zo gedurende de posetijd als een soort bouwsteentjes de cuticula opnieuw op te bouwen en de structuur van het haar te herstellen.

Door de thermale werking van alle actieve stoffen in de Magic BX Treatment en de speciaal ontwikkelde föhntechnieken van uw onze Haar Boss stylisten zal het haar weer worden hersteld. Het resultaat is sterk, dik en veerkrachtig haar.

Hoe lang heb ik plezier van mijn haar botox behandeling?

Een behandeling met de haar botox is een pure beauty behandeling en is niet belastend voor uw haar. Sterker nog, het bouwt u haarvezels weer vanaf de kern op. Al na de eerste behandeling merkt u direct het verschil. Is uw haar voor de behandeling nog zwaar beschadigd, dan is het haar na de behandeling verbluffend hersteld!

U zult er minstens 6 weken lang plezier van hebben. Maar is uw haar niet zwaar beschadigd, dan zal de houdbaarheid aanzienlijk langer zijn. Het effect van deze behandeling is dat uw haar weken lang als “net bij terug van de kapper'” zal aanvoelen. Bovendien zorgt de behandeling voor een significant langere houdbaarheid van uw haarkleuring omdat het uw haar en kleurpigmenten sealt.

Veel van onze klanten zijn zo tevreden over deze unieke behandeling dat zij deze beauty behandeling bij elk bezoek boeken, en anderen vinden het weer fijn om incidenteel de behandeling te herhalen.

U kunt direct na de behandeling het haar zonder problemen wassen, stijlen, krullen, föhnen, tangen, opsteken etc. etc. Wat wel heel belangrijk is, dat u uw haren wast met een speciale shampoo. Uw haar is tijdens de behandeling opnieuw opgebouwd door het te vullen en te polijsten met hoogwaardige bouwstoffen. Een ‘gewone shampoo’ zou door onder andere de sulfaten (SLS) deze bouwstoffen weer losweken uit het haar.